Abonnementen

Zakelijke telefonie voor ZZP en MKB

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Het basisabonnement kost € 14,75 per maand. Hiervoor heb je één telefoonnummer, een welkomstbericht, openingstijden, voicemail naar email, gesloten-bericht of voicemail bericht en kun je bellen via onze App. MKB betaalt per extra gebruiker € 3,75 per maand.

ZZP

Ontvangt een zakelijk nummer (of stap over met je huidige nummer) en kan gebruik maken van de gratis VoIP App. Je kunt met deze app op je smartphone bellen en gebeld worden. Liever ook een vast toestel? Geen probleem, je hebt keuze uit een basis versie en een luxe versie. Daarnaast heb je de keuze uit diverse mogelijkheden voor het instellen van je telefoonnummer. Zo kun je een welkomstbericht in (laten) spreken om bellers welkom te heten en, misschien wel de belangrijkste functie, openingstijden instellen zodat je nooit meer buiten werktijden gestoord wordt.

MKB 

Kiest voor 1, 10 of 100 nummers in één keer. Zo zijn alle medewerkers altijd bereikbaar onder hun eigen nummer. Groeit je bedrijf, dan heb je altijd nummers over voor nieuwe medewerkers. Ook MKB kan kiezen voor het gebruik van de App, maar het meest gebruikte is een combinatie van de app en een vast toestel. Een toegevoegde waarde voor het MKB is de optie voor een keuzemenu als vervanging van de telefoniste. Dit keuzemenu stuurt bellers direct naar de juiste afdeling. Daarnaast kunnen welkomstberichten, gesloten-berichten en keuzemenu’s op maat ingesproken worden tegen een zeer voordelig tarief.

Beltarieven

Bellen via VoIP is vele malen goedkoper dan via traditionele lijnen. Zo bel je al voor een paar cent naar een vast nummer en kun je ook voor een onbeperkt bellen bundel kiezen.

Bellen van vast naar vast

Starttarief € 0,0372
Belminuut € 0,0196

Bellen van vast naar mobiel

Starttarief € 0,0372
Belminuut € 0,0895

Onbeperkt bellen binnen NL

Onbeperkt* maandelijks: € 17,50 per gebruiker

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW. Tariefwijzigingen voorbehouden.
*Met uitzondering van betaalde nummers. Om te zorgen dat het voor beide partijen eerlijk blijft, is een fair use policy van toepassing.

STAP 1

 

In stap 1 kies je jouw vaste bedrijfsnummer of selecteer je de optie voor nummerbehoud.

STAP 2

 

Welkomstbericht? Openingstijden? Keuzemenu? Bepaal zelf wat er met inkomende oproepen moet gebeuren.

STAP 3

 

Wij stellen achter de schermen alles voor je in zodat je nergens omkijken naar hebt.

Neem een kijkje in ons online stappenplan

 

Maak gebruik van ons online stappenplan om exact te bereken wat jouw zakelijke telefonie zal kosten. Dit stappenplan is geheel vrijblijvend totdat je in de laatste stap hebt afgerekend.

VoIP telefonie stappenplan

Vonetic

Vonetic biedt VoIP (Voice over Internet-Protocol) aan voor het bellen over internet.

 

Adres

Vonetic
Tel: 085 - 1 119 190
E-mail: info@vonetic.nl

Joop Geesinkweg 125-B

1114AB Amsterdam

Kvk: 53730941

BTW NL NL8509.93.945.B.01

IBAN: NL NL89 RABO 0168 865 947

ICT waarborg